اطلاعیه در مورد ارتقای ظرفیت محصلان

ll;l

به اطلاع عموم محصلان پوهنتون تعلیم وتربیه شهید استاد ربانی رسانیده می شود که آمریت انسجام خدمات محصلان به همکاری موسسه J.R.S کورس های آنلاین را با یکی از پوهنتون های معتبر کشور جرمنی (Catholic University of Eichstattlngolstadt(KU) in Germany) در بخش های تسهیلگر یادگیری(Learning facilitator)،نوشتن وطراحی خلاقانهCreative Writing &Design))،تجارت الکترونیکی، حسابداری وکارآفرینی (E commerce, accounting and entrepreneurship)، سیاحتگری مبتنی برجامعه (In community based eco-tourism) و رهبری صلح(Peace Leadership) راه اندازی می کند بنا از تمام علاقمندان این برنامه تقاضا می گردد که از طریق لینک ذیل الی تاریخ ۱۸ اسد) نهم اگست) ثبت نام نمایند.

نوت: مدت زمان کورس ها شش ماه است. در هفته دو روز بشکل حضوری صنوف دایر گردیده و تمام برنامه ها به زبان انگلیسی میباشد. ازین لحاظ آشنایی کامل به زبان انگلیسی ضروری بوده و واجدین شرایط بعد از سپری نمودن دو امتحان انگلیسی، به برنامه معرفی میگردد.

لینک: https://sis.jwl.global/apply

کود: ddc6

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۳:۲۱

24 سنبله 1400 اعلامیه وزارت تحصیلات عالی

قابل توجه هموطنان عزیز و رسانه های محترم!

به اطلاع هموطنان عزیز رسانیده می‌شود که شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست وزارت تحصیلات عالی، هیچ گونه صفحه رسمی به‌ نام شان در رسانه های اجتماعی . . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۳:۱۹

۲۲ سنبله ۱۴۰۰ اعلامیه وزارت تحصیلات عالی در رابطه به نشر یک طرح جعلی در رسانه های اجتماعی

به اطلاع هموطنان گرامی رسانیده می شود که به صورت جعلی طرحی از آدرس وزارت تحصیلات عالی مبنی بر چگونگی آغاز دروس پوهنتون های دولتی از طریق بعضی رسانه های اجتماعی به نشر رسیده است.

وزارت . . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۰:۴۴

اطلاعیه وزارت تحصیلات عالی

به اطلاع تمام رؤسا، استادان و کارمندان اداری و خدماتی پوهنتون های دولتی و خصوصی کشور رسانیده میشود که فردا سه شنبه ۲۳ محرم الحرام که مصادف است با ۹ سنبله، طبق معمول به پوهنتون های . . .

بازگشت به اطلاعیه ها