مجلس حمایت و پشتیبانی زنان از نظام ا.ا.ا

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۳:۱۷
888

روز شنبه تاريخ ۲۰ سنبله سال ۱۴۰۰، زنان و دختران اعم از شاگردان مدارس، متعلمان، محصلان و سایر اقشار جامعه طی یک گردهمایی در پوهنتون تعلیم و تربیه کابل حمایت شان را در رابطه به تحصیل غیر مختلط و رعایت حجاب اسلامی ابراز نمودند و هچنان بیزاری شان را از زنان اعلان کردند که مغرضانه بنام حقوق و آزادی زن شعار میدهند که انها نماینده زنان افغان نیستند, دراین مجلس محترم استاد حامد یعقوبی نماینده فوق العاده وزرات تحصیلات عالی در پوهنتون، استادان، شاگردان مدارس و محصلان معترض، اعضای جامعه مدنی، رسانه های داخلی و خارجی و تعدادی از کارمندان اداری حضور داشتند.

در ابتدا مجلس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغازشد، سپس محترم استاد حامد یعقوبی به نماینده گی پوهنتون تعلیم و تربیه کابل تشریف آوری مهمانان را خیر مقدم گفته و از خواهران حمایت کننده تقاضا به عمل آوردند که اعتراضات شان را به طور صلح آمیز و با دلایل شرعی بیان نمایند. در ادامه چندین تن از این خواهران پیرامون موضوع صحبت نموده و هر کدام آنها ضمن حمایت و پشتیبانی شان از ا.ا.ا ، نیز در رابطه به اضرار بی حجابی و دروس مختلط در پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی صحبت نموده و از مسؤولین وزارت تحصیلات عالی خواستند که پروسه جدا سازی صنوف دختران و پسران را جدی گرفته تا اصول اسلامی مراعت شده و خواهرانی‌ که به همین دلیل از تحصیلات عالی شان بی بهره مانده نیز مستفید شوند.

در اخیر از جانب زنان راهپیمای های صلح آمیز صورت گرفته و خواسته های شان از ا.ا.ا این بود که ما نظام مختلط درپوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی را نمی خواهیم, و از شرعيت اسلامی حمایت میکنیم و با سردادن شعار های حاوی ارزش های اسلامی و افادیت رعایت این ارزش ها برای دختران مسلمان خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۵ - ۱۴:۲۳

در جریان سفر هیئت عالی رتبه ا.ا.ا به کشور ازبکستان نشستی میان وزیر تحصیلات عالی افغانستان و وزیر تحصیلات عالی و متوسطه مسلکی کشور ازبکستان برگزار شد.

روز گذشته دهم ربیع الاول ۱۴۴۳هـ ق هیئتی بلند پایه دولتی تحت ریاست محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون رئیس الوزرا به کشور دوست ازبکستان سفر یک روزه نمودند.

در نشست یاد شده وزرای تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۵ - ۱۴:۲۱

مجمع عمومی پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی برگزار گردید

وضعیت موجود، ایجاب معیارهای علمی ای را می کند که افغانستان را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد.

این مطلب را شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مجمع عمومی پوهنتون ها و. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۵ - ۱۴:۱۴

شورای عالی تحصیلات عالی، به ریاست شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست وزارت تحصیلات عالی برگزار گردید.

در این شورا که معینان وزارت تحصیلات عالی، رییسان پوهنتون های مرکز و نمایندگان وزارت های مالیه، معارف، اقتصاد و کار و امور اجتماعی حضور داشتند، روی ضرورت ایجاد برنامه های فوق لیسانس. . .

BACK TO NEWS