اختتام دفاع تیزس فارغان دور دهم رشته تعلیم و تربیه (معارف)

یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۰:۳۸
ggg

محفل دفاع تیزس دور دهم فارغان رشته تعلیم و تربیه (معارف) که به تاریخ ۱۴۰۰/۴/۱۴، در پوهنتون تعلیم و تربیه شهید استاد ربانی آغاز گردیده بود به تاریخ ۱۴۰۰/۴/۲۰ به پایان رسید، در افتتاحیه این محفل رئیس پوهنتون محترم پوهنوال لیلما شریفی یما، محترم پوهاند جمشید خان رشیدی معاون امور علمی پوهنتون، محترم پوهاند فضل الحق‏ فضل آمر برنامه های فوق لیسانس، محترم پوهنوال عبدالواسع عظیمی رئیس پوهنځی علوم تربیتی و مسلکی، هیأت ژوری، استادان رهنما حضور یافته و صحبت نمودند. در محفل دفاع تیزس به تعداد ( ۲۵ ) تن محصلان رشته تعلیم و تربیه (معارف ) از تیزس های شان مطابق تقسیم اوقات، در حضور استادان رهنما و هیأت داور موفقانه دفاع نمودند. عناوینی که از جانب بورد ماستری برای تحقیق به محصلان سپرده شده بود بسیار جامع و پر از محتوای مفید برای اصلاح‎ محیط تعلیمی بوده، که بعد از تحقیق، محصلان به یافته های خوب و راه حل برای مشکلات شیوه های تدریس در مکاتب و مضامین درسی، نصاب تعلیمی دست یافته بودند. گفتنیست که نتایج و پیشنهادات بعداً به مراجع مربوط ارسال می گردد تا ادارات مورد نظر از نتایج آن تحقیقات در رفع چالشها فرا راه تعلیم و تربیۀ کشور از آن استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۳:۱۷

مجلس حمایت و پشتیبانی زنان از نظام ا.ا.ا

روز شنبه تاريخ ۲۰ سنبله سال ۱۴۰۰، زنان و دختران اعم از شاگردان مدارس، متعلمان، محصلان و سایر اقشار جامعه طی یک گردهمایی در پوهنتون تعلیم و تربیه کابل حمایت شان را در رابطه به تحصیل غیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۰:۵۵

جلسه شورای علمی پوهنتون

شورای علمی پوهنتون تعلیم و تربیه کابل به روال عادی، به ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر تاریخ ۱۴۰۰/۶/۱۴، تحت ریاست محترم پوهاند جمشیدخان رشیدی با تلاوت چند آیات از قرآن مجید آغاز و درمورد آجندای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۳۱ - ۱۰:۵۲

۱۳ سنبه ۱۴۰۰

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست این وزارت دایر شد.

در این جلسه معینان علمی، امور محصلان و مالی و اداری، روئسای پوهنتون های مرکز، روئسای ادارات. . .

BACK TO NEWS