محفل توزیع اسناد فراغت آموزش لسان انگلیسی و کمپیوتر

02 Jun, 2019

روز پنج شنبه تاریخ 9/3/1398 محفل توزیع اسناد فراغت آموزش لسان انگلیسی و کمپیوتر در پوهنتون تعلیم و تربیه شهید استاد ربانی، در تالار ادیتوریم این پوهنتون برگزار گردید. این برنامه به کمک مالی بخش انکشاف سفارت ایالات متحده آمریکا مقیم کابل و همکاری تخنیکی CESSO/KETNMCIT در مدت 360 ساعت برای 215 شاگرد که قبلاً راه اندازی شده بود و موفقانه به پایان رسید.

در این محفل محترم پوهنمل دکتر ذبیح الله اسدی رئیس پوهنتون، محترم پوهنوال غلام دستگیر خاورین معاون امور علمی پوهنتون، محترم پوهاند فضل الحق فضل معاون امور محصلان، محترم انجنیر محمد اکبر موج رئیس موسسه کابل انجنیرنگ و همکاران شان؛ استادان و محصلان حضور داشتند.

محفل با تلاوت از کلام الله مجید آغاز شد، پس از پخش سرود ملی، محترم دکتر ذبیح الله اسدی، محترم انجنیر محمد اکبر موج و چند تن از دانش آموزان این برنامه پیرامون موضوع ابراز نظر کردند و همچنان پخش نوار ویدیویی پیام تبریکی نماینده سفارت آمریکا. در اخیر محفل با توزیع سرتیفیکیت توسط محترم پوهنوال غلام دستگیر خاورین و دیگر بزرگان برای دانش آموزان به پایان رسید.